advanced divider

Industri Service til erhverv

Vi udfører alle opgaver inden for industri service, vores medarbejder er uddannet, til håndtering af asbest -PCB – bly, og andre farlige materialer. Opgaven udføres efter gældende lovgiven inden for branchen. Dette betyder korrekt udstyr til personel, og godkendt miljøvogn til opgaven.

Vi kan ligeledes hjælpe med indberetning af farligt affald. Husk det er lovpligtigt at der skal foreligge screeningsrapport, hvis der er affald over 1.000 kg.

Udover dette, tilbyder vi

Facade rens

Trænger jeres virksomhed til at blive rengjort, dels bliver de grimme af alger & sod, det tærer også bygningens holdbarhed & levetid.

Graffiti

Nogle syntes det er kønt, andre vil gerne undgå det. Vores erfaring er at det bliver mere og mere udbredt. Er, er der kommet lidt, er vores erfaringen, at så kommer der hurtig mere, det kan give varige skader på jeres bygning, Ring for tilbud.

Miljørigtig ukrudtsbekæmpelse

Vi behandler ukrudt med damp, over 140 g varmt vand, ingen sprøjtemidler.

Tøris blæsning

Anden form for afrensning, hvor vand ikke er en mulighed.

Laserbehandling

Fjerner alt skidt på emner, hvad enten det er en maskine, hvor der er kommet rust, eller det er sodskadet mursten, så kan laser være en god måde at fjerne dette på, ring for nærmere oplysning.

93 807 808

Døgnvagt

SKADESERVICE NORD

DØGNSERVICE 24/7 – 365 DAGE OM ÅRET

Kontakt os

Vi sidder klar til at svare på dine henvendelser. Skriv til os gennem formularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage.

93 807 808

Døgnvagt