advanced divider

ALLE FORMER FOR SOD- OG BRANDSKADER

Har I været udsat for brand, uanset om det er bygning, eller løsøre skade, så har vi mange års erfaring i at hjælpe jer.
Ved udkald, vil vi forsøge at reddes jeres værdier, får overblik over skadens omfang, sikre huset, for både vand & at der kommer yderligere skade, vi foto registrere skaden, tager kontakt til jeres forsikring, og får aftalt yderligere.

Bygning. Er vigtigt at få hjælp med det samme, her er mange ting, som kan gå yderligere galt, skal der lukkes for vand – el – gas, kan vi via professionelle få kontakt til disse, vi sikre at der bliver suget vand- huset bliver afdækket det nødvendige.

Brand i el. Har der været brand i noget elkabler, eller plastic, skal I være opmærksom på at det kan udvikle klorider, som er saltsyre, her skal der arbejdes hurtig, da det giver ekstrem store eftervirkninger på el – rustfrie maskiner – vi kan udføre denne test, vi arbejder sammen med Arepa ved større komplicerede opgaver.

Løsøre. Har der været brand i noget af jeres løsøre, er gældende hvis du/I bor til leje, og derved kun har indboforsikring. Her kan vi hjælpe jer med at få foto dokumenteret de skadet dele, få tøj sendt til vask/ rens, og evt. andet løsøre, som kan rengøres, få det til vore center og rengjort. Alt dette sker i sammenarbejde med jeres forsikring.

93 807 808

Døgnvagt

SKADESERVICE NORD

DØGNSERVICE 24/7 – 365 DAGE OM ÅRET

Kontakt os

Vi sidder klar til at svare på dine henvendelser. Skriv til os gennem formularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage.

93 807 808

Døgnvagt